Plan renove de electrodomesticos. Islas Baleares 2009

Ir abajo

Plan renove de electrodomesticos. Islas Baleares 2009

Mensaje  buscatore el Vie Oct 30, 2009 1:45 pm

PLA RENOVACIÓ D’ELECTRODOMÈSTICS 2009 (2) RESUM DE LA CONVOCATÒRIA D’AJUDES
Plan de renovación de electrodomesticos. Mallorca, Menorca, Ibiza...
Actuacions subvencionables 1. Es poden rebre ajudes per adquirir cada un dels següents aparells electrodomèstics nous de classe energètica A o superior, sempre que això impliqui la corresponent substitució i retirada dels aparells electrodomèstics equivalents als que se substitueixen:
- Frigorífics i aparells combinats (“combis”) amb un volum mínim de refrigeració de 150 litres.
- Geladores i conservadores amb un volum mínim de refrigeració de 150 litres.
- Rentadores convencionals i bitèrmiques amb eficàcia de rentat A i eficàcia de centrifugat A.
- Rentavaixelles convencionals i bitèrmics amb eficàcia de rentat A i eficàcia de secat A.
- Forns elèctrics.
2. Només és subvencionable un electrodomèstic de cada tipus per beneficiari. Sol·licituds i documentació 1. El termini per adquirir els aparells amb dret a subvenció i per presentar les sol·licituds és des del 29 de setembre de 2009 a 13 de novembre de 2009, o fins que s’exhaureixi la quantia econòmica assignada a aquesta convocatòria. 2. El beneficiari és l’encarregat de fer tots els tràmits necessaris per presentar la sol·licitud d’ajuda. 3. L’imprès normalitzat es pot obtenir a la pàgina web de la Direcció General d’Energia (http://energia.caib.es), o bé es pot sol·licitar a la Conselleria o a les seves delegacions. 4. Les sol·licituds, segons el model d’imprès normalitzat, han d’anar dirigides a la Conselleria de Comerç, Indústria i Energia. 5. Juntament amb l’imprès de sol·licitud emplenat i signat, els sol·licitants han de presentar:
 Còpia del DNI o document que acrediti la residència a les Illes Balears.
 Còpia o duplicat de la factura pagada, a nom del sol·licitant, en la qual han de constar la marca, el model i la classificació energètica de l’aparell comprat amb dret a subvenció. (En una única factura es poden
incloure tots els aparells adquirits en un mateix comerç.)
 Còpia de l’etiqueta energètica o document equivalent que acrediti la classificació del nou aparell.
6. Les sol·licituds, degudament emplenades, amb tots els documents requerits, es poden registrar en qualssevol de les oficines de registre de l’Administració autonòmica. 7. Les sol·licituds es resoldran a mesura que es lliurin tenint en compte l’ordre de presentació completa i correcta, fins que s’exhaureixin els fons de la convocatòria o fins que acabi el termini fixat. Esmena de deficiències 1. Entre els dies 20 i 30 de cada mes, mentre la convocatòria sigui vigent, es publicaran a la pàgina web de la Direcció General d’Energia (http://energia.caib.es) les propostes de concessió i denegació de les ajudes, les quals expressaran les llistes dels beneficiaris proposats per atorgar o denegar la subvenció, així com dels sol·licitants exclosos, amb el motiu de la causa d’exclusió. 2. Mitjançant aquestes propostes de resolució es notificarà la possible manca de documentació o defecte de les sol·licituds, la qual cosa els sol·licitants podran esmenar en el termini màxim de deu dies naturals, comptadors a partir de la data d’exposició de la proposta de resolució a la pàgina web de la Direcció General d’Energia (http://energia.caib.es). La documentació que es presenti per esmenar les sol·licituds s’ha de lliurar juntament amb l’imprès d’esmena de deficiències segons el model normalitzat, i s’ha de presentar a qualssevol de les oficines de registre de l’Administració autonòmica. Resolució definitiva 1. La resolució expressa de la consellera de Comerç, Indústria i Energia finalitza el procediment de concessió de la subvenció.
2. La resolució es publicarà en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Más info

_________________
Para ver información completa de los eventos más interesantes visita: www.ceroizquierdo.com
avatar
buscatore

Cantidad de envíos : 2106
Fecha de inscripción : 06/12/2008

Ver perfil de usuario http://www.ceroizquierdo.com

Volver arriba Ir abajo

Volver arriba

- Temas similares

 
Permisos de este foro:
No puedes responder a temas en este foro.