Programa de fiestas de Sant Llorenç des Cardassar. Agosto 2010

Ir abajo

Programa de fiestas de Sant Llorenç des Cardassar. Agosto 2010

Mensaje  buscatore el Mar Ago 10, 2010 12:08 am

Festes Sant Llorenç des Cardassar. Agost '10. Mallorca

Ya hemos publicado este evento en portada. En 5 segundos serás redireccionado a nuestra web principal donde te daremos la información más completa sobre lo que buscas.
Si no eres redireccionado automáticamente haz click aquí

Click aquí para ver programa.
Us presentam el programa de festes patronals de Sant Llorenç des Cardassar que són del 8 al 15 d'agost. BONES FESTES
30/07/2010 - 12:22 hores
- Cartell XIV Fira nocturna Sant Llorenç 2010
- Pesquí tapes - Festes patronals Sant Llorenç 2010
- Actes Festes Sant Llorenç 2010

Benvolguts llorencins i llorencines,


No deu ésser casualitat que un dels trets diferenciadors dels pobles siguin aquells relacionats amb les festes, per això no és d’estranyar que cada poble celebri les seves festes patronals i que els ciutadans i ciutadanes les visquin com a esdeveniments importants.

I encara que alguns dels espectacles que es celebren es repeteixin a diferents indrets el que no es pot repetir és l’essència de la festa i la gent que fa la festa, que forma part del patrimoni cultural del poble i de la cultura de cada poble.

Per això convé que, en situacions difícils no oblidem que les festes formen part dels sentiments de les persones i que, desperten, un ample ventall de sensacions, d’emocions i d’alegries que formen part de la vida. Les festes no són prescindibles sinó necessàries per mantenir viva la vida dels pobles.

Aquest és el nostre desig, fer que les persones gaudeixin i participin al màxim de les festes i de tot el que les envolta.

Agrair la implicació i la participació de les entitats i de les persones que col·laboren per tirar endavant el programa d’actes i desitjar unes bones festes a tothom i molts d’anys.


Mateu Puigròs Sureda
Batle

---

“S’acaba es capvespre
i es sol ja se pon,
comença sa festa
i ningú no té són...”
Amb aquesta cançó començava en Tomeu Penya els seus concerts a la dècada dels 90, quins temps! Idò sí, comença la festa, Ses Festes, amb majúscules, les darreres d’aquesta legislatura, i per això és moment de fer balanç d’aquests anys. És ver que, també condicionats per la situació econòmica, però també perquè hem cregut amb aquest projecte, hem anat abaixant el cost de les festes cada any, transformant-les en un seguit d’actes on és necessària la implicació del poble. Hem deixat de ser espectadors per ser part activa de la bauxa, part necessària, sense la qual molts d’actes no tendrien sentit.
Vull dir-vos a tots que he estat molt content d’ajudar a organitzar aquests anys les festes. He procurat donar protagonisme a la gent de Sant Llorenç, des del principi de festes amb el pregó, que cada any l’ha anat fent una associació del poble, fins a la darrera activitat del programa i voldria no haver ofès a ningú. També vull contar-vos que he introduït novetats al programa, les quals crec que han agradat i que no han costat un dineral, al contrari del que es pensa la gent, per exemple els helicòpters no costaven res, vaja res, un dinar als participants i molts de viatges a Ciutat a veure gent i demanar-los col·laboració. Per cert, enguany no ha estat possible, però ho intentarem l’any que ve, si ens hi voleu una altra vegada. El Cafè Concert, una activitat més relaxada dins un caramull de dies més moguts. I no vull deixar de banda la Tractorrentada i les Olimpíades Rurals, coses que valen poc i entreten molt.
He d’agrair l’esforç i la implicació a totes aquelles associacions i amics que organitzen o han organitzat actes aquests anys, alguns dels quals que duen molt de temps de preparació: assajos, coordinació amb diferents organismes, elaboració, muntatge de materials, etc.
Finalment vull agrair la participació a tots els qui heu assistit a aquests actes, que com deia al principi, no tendrien sentit sense la vostra presència. A tots ells, a tots voltros: moltes gràcies!
Molts d’anys!


Pep Gall
Regidor de Festes

Notícia publicada per: Rafela Riera Pascual

Secretària Batlia
Àrea SocioEducativa i Cultural

Click aquí para ver programa.

_________________
Para ver información completa de los eventos más interesantes visita: www.ceroizquierdo.com
avatar
buscatore

Cantidad de envíos : 2106
Fecha de inscripción : 06/12/2008

Ver perfil de usuario http://www.ceroizquierdo.com

Volver arriba Ir abajo

Volver arriba

- Temas similares

 
Permisos de este foro:
No puedes responder a temas en este foro.